Contact

Enthousiast geworden? of heb je nog vragen, mail gerust!

Om veel heen-en-weer mailtjes te voorkomen, zou het fijn zijn als je onderstaande vragen vast kunt beantwoorden:


* Wanneer wil je de taart ophalen
* Voor hoeveel personen
* Welke smaak biscuit, vanille of chocolade
* Welke smaak vulling


Voorbeeldfoto's (via een link) kunnen uiteraard mee verzonden worden. Dit is ook erg handig om een richtprijs te kunnen geven. Heb je na twee dagen nog geen antwoord gehad? Stuur mij dan een berichtje via facebook.

De opdracht of datum staat pas vast als je een mail met bevestiging terug hebt gekregen. Als er nog geen afspraken zijn gemaakt, ga er dan niet vanuit dat ik de taart kan maken.

Een datum voor een taart (uitgezonderd bruidstaarten) mag maximaal zes maanden van te voren gereserveerd worden. 

Betalingen moeten 7 dagen voor het ophalen op mijn rekening staan, uitgezonderd spoedbestellingen.

Het rekeningnummer wordt gegeven als we beiden tevreden zijn. Bij bruidstaarten wordt een aanbetaling gevraagd om de datum definitief te reserveren.

Taartmama heeft het recht om met een voor haar geldende reden de taart ten alle tijden te annuleren, betaalde bedragen worden dan volledig terug gestort. Mocht u zelf de taart willen annuleren dan kan dat kosteloos tot een maand voor de datum, hierna worden betaalde bedragen niet meer terug betaald ivm gemaakte kosten.

Taarten worden opgehaald bij mij thuis, adres wordt nadat we alletwee tevreden zijn toegestuurd. Ik woon in Bemmel. (Direct aan de A15, gemeente Lingewaard, bij Arnhem en Nijmegen in de buurt)

Taartmama

Bemmel (GLD)